Personale

Personale

Tandplejer Aviana Reimer, har været ansat i privat praksis siden hun blev færdig med sin professionsbachelor som tandplejer i 2018 i Aarhus.  

Udfører på klinikken undersøgelser og røntgenoptagelser, tandrensninger, parodontitis behandling og tandblegning samt forebyggende behandlinger. Er særligt uddannet til at vejlede om forebyggelse.  

Aviana indgår i et fast samarbejde med tandlægerne på klinikken omkring undersøgelse og behandling af klinikkens patienter.  

Tandlæge Hanne Holtet, er klinikejer siden 2006 og er uddannet som tandlæge i 1997. Undervist på Århus Tandlægeskole som klinisk underviser fra 2004 til 2018. Arbejder i tandlægevagten.  

Tandlæge Karen Louise Corydon, er uddannet som tandlæge i 2006 og har arbejdet i privat praksis siden. Har undervist sideløbende på Aarhus Tandlægeskole som klinisk lærer.  

Taget kurser i rodbehandling i både Holland og USA. Diplomkursus i rodbehandling. Hun er på klinikken 4 gange om ugen.  Karen Louise har også gennemført Tandlægeforeningens modul-kursus i rodbehandling.  

Tandlæge Julie Suhr Villefrance, uddannet på Aarhus tandlægeskole. Julie er på klinikken 3 gange om ugen og underviser også på tandlægeskolen i Århus. Hun laver generelt tandlægearbejde og har særlig ekspertise indenfor røntgen og resorptioner. 

Tandlæge Jette Nedergaard, arbejder på klinikken 1 gang om ugen og underviser på tandlægeskolen. Jette udfører uforpligtende undersøgelser af patienter med apnø/snorken og evt. behandling med apnø-skinne.