Personale

Personale

Tandplejer Aviana Reimer, har været ansat i privat praksis siden hun blev færdig med sin professionsbachelor som tandplejer i 2018 i Aarhus.  

Udfører på klinikken undersøgelser, tandrensninger, parodontosebehandling og tandblegning samt forebyggende behandlinger. Er særligt uddannet til at vejlede om forebyggelse.  

Aviana indgår i et fast samarbejde med tandlægerne på klinikken omkring undersøgelse og behandling af klinikkens patienter.  

Tandlæge Hanne Holtet, er klinikejer siden 2006 og er uddannet som tandlæge i 1997. Undervist på Århus Tandlægeskole som klinisk underviser fra 2004 til 2018. Arbejder i tandlægevagten.  

Tandlæge Louise Hauge Matzen, uddannet som tandlæge i 2008. PhD, lektor og underviser på Aarhus Tandlægeskole. Louise har arbejdet på klinikken siden 2010 og arbejder 1 gang om ugen. Louise arbejder også i tandlægevagten samt er en aktiv kursusgiver i tandlægers efteruddannelse.  

Tandlæge Karen Louise Corydon, er uddannet som tandlæge i 2006 og har arbejdet i privat praksis siden. Har undervist sideløbende på Aarhus Tandlægeskole som klinisk lærer.  

Taget kurser i rodbehandling i både Holland og USA. Diplomkursus i rodbehandling. Hun er på klinikken 4 gange om ugen.  Karen Louise har også gennemført Tandlægeforeningens modul-kursus i rodbehandling.  

Tandlæge Julie Suhr Villefrance, uddannet på Aarhus tandlægeskole. Julie er på klinikken 3 gange om ugen og underviser også på tandlægeskolen i Århus. Hun laver generelt tandlægearbejde og har særlig ekspertise indenfor røntgen og resorptioner. 

Tandlæge Lillian Marcussen, har særlig ekspertise i behandling af patienter med snorken og søvnapnø. Hun har arbejdet målrettet for i Danmark at introducere og videreudvikle behandling for disse lidelser, herunder forskning og PhD indenfor området på Syddansk Universitet og Odense Universitetshospital.  Lillian er på klinikken 1 gang om måneden. Ved en indledende uforpligtende undersøgelse kan det afdækkes om denne behandling er noget, der kan hjælpe dig og tilbyde behandling for snorken og søvnapnø.  

Tandlæge Jette Nedergaard, arbejder på klinikken 1 gang om ugen og underviser på tandlægeskolen.